Комунальний заклад «Запорізький академічний обласний театр юного глядача»

Запорізької обласної ради

каса (061) 286 29 72пн.-нд. 10:00 - 17:00онлайн КУПИТИ КВИТОК

You are here:ГоловнаНовиниСьогодні нашому театру виповнюється 44 роки. Це вже другий його день народження під час війни.
21.11.2023

Сьогодні нашому театру виповнюється 44 роки. Це вже другий його день народження під час війни.

Ми живемо і працюємо, перетворюючи на вистави та концерти свої думки та тривоги, враження та переживання, сльози та надії. Ми дякуємо за цю можливість нашим героїчним українським воїнам, Збройним силам України, які стійко боронять рідну землю.
Наші колеги служать у ЗСУ і воюють. Костянтин Рева й Олексій Тюрін на передовій. У складі ЗСУ - заслужений артист України Станіслав Шкляренко, завідувач звуко-радіоцехом Олександр Кучер, артист Євген Дзига. Актори нашого театру: заслужені артисти України Олександр Фортус та Юрій Драненко, артист Петро Желев - активно займаються волонтерством. Усі працівники театру допомагають фронту, переселенцям, роблять усе можливе задля перемоги.
Театр збирає глядачів, щоб упродовж двох годин вони пережили разом із нами якусь історію, посміялися та поплакали, замислились, надихнулись - і пішли додому трохи іншими, сповненими душевних сил.
Ми дякуємо тим, хто всі ці роки любить та шанує наш театр. Ми раді новим глядачам, котрі за час війни стали прихильниками нашого театру. Ми разом з нашою публікою в цей найстрашніший для України час протистоїмо біді та ділимо радості. Нові ролі, вистави, концерти, програми, творчі пошуки та хвилювання - усе заради нової зустрічі з глядачами.
Ми віримо, плануємо та мріємо. А бажання у нас у всіх спільне - Перемога, мир та незалежна і щаслива Україна!

Новини

Підпишись на розсилку

Поділитися в соц.мережах: