Комунальний заклад «Запорізький академічний обласний театр юного глядача»

Запорізької обласної ради

каса (061) 286 29 72пн.-нд. 10:00 - 17:00онлайн КУПИТИ КВИТОК

You are here:ГоловнаНовиниДеж тая правда, куди поділась? 27 жовтня у Запорізькому Театрі Молоді (ТЮГу) відбулася прем'єра вистави "Скажи мені правду, мон амур!"
07.11.2023

Деж тая правда, куди поділась? 27 жовтня у Запорізькому Театрі Молоді (ТЮГу) відбулася прем'єра вистави "Скажи мені правду, мон амур!"

Деж тая правда, куди поділась?
27 жовтня у Запорізькому Театрі Молоді (ТЮГу) відбулася прем'єра вистави "Скажи мені правду, мон амур!", яку створив головний режисер театру, заслужений діяч мистецтв України Геннадій Фортус за п'єсою під назвою "Правда" сучасного французьского драматурга, письменника, сценариста та режисера Флоріана Зеллера. Незважаючи на доволі молодий вік (Флоріан Зеллер народився у 1979 році), його творчість здобула всесвітнє визнання. Герої п'єси, дві подружні пари - Мішель та Лоранс і Поль та Аліс одного разу опиняються перед необхідністю вирішення майже гамлетівського питання "Брехати чи не брехати?". Не даремно кажуть, що немає нічого таємного, щоб не стало явним Адюльтер, що одного разу почався, породжує великі проблеми. Яким буде пошук виходу з ситуації, що склалося, краще побачити на власні очі... Історію взаємен веелелюбних французів на сцені втіллють яскраві та надзвичайно талановиті виконавці: заслужений артист України Олександр Фортус (Мішель), заслужений артист України Максим Березнер (Поль), заслужена артистка України Марія Нестулій, актриса Маріанна Фортус. Кожен з них працює азартно, віртуозно, на найвищому професійному рівні. Завдяки режисерській майстерності Геннадія Фортуса глядач з перших секунд вистави потрапляє на свято життя, сповнене справжнього французького шику. Незважаючи на те, що героям все ж таки прийдеться вирішувати чи варто говорити своїм близьким і коханим людям правду, якою б вона не була. У глядача, звісно, відповідь може бути іншою... Також слід відзначити майстерну роботу балетмейстера, заслуженого працівника культури України Лариси Неверової та танцювальної групи у складі Дениса та Ганни Коцюбинських, а також Марії Діденко. Вишукані танцювальні номери додали виставі неповторного шарму і краси. Крім цього, як завжди на високому рівні виконили завдання, що були поставлені перед ними, художник-постановник вистави Ірина Кохан та художник-консультант Тетяна Власенко. Оформлення сценічного простору та костюми героїв - тема окремої статті. Вони не тільки в рази підсилюють враження від вистави, а й сприяють максимально можливому втіленню режисерського задуму. Щира дяка Геннадію Фортусу, акторам і всім причетним за ще одну незабутню зустріч з мистецтвом театру! БРАВО!!! БРАВО!!! БРАВО!!! P. S. Ті, хто не зміг відвідати прем'єру, зможуть насолодитися виставою дуже скоро. 4 листопада о 16.00 відбудеться ще один показ. Не пропустіть! Позитивні емоції і незабутні враження гарантовано!
Фото Олег Валик

Новини

Підпишись на розсилку

Поділитися в соц.мережах: