Комунальний заклад «Запорізький академічний обласний театр юного глядача»

Запорізької обласної ради

каса (061) 286 29 72пн.-нд. 10:00 - 17:00онлайн КУПИТИ КВИТОК

You are here:ГоловнаНовиниВідгуки учнів та педагогів школи № 109 про виставу "Загадкове нічне вбивство собаки"
19.04.2019

Відгуки учнів та педагогів школи № 109 про виставу "Загадкове нічне вбивство собаки"

А ось і відгуки на виставу "Загадкове нічне вбивство собаки", яку сьогодні дивилися учні та педагоги 109 школи.
Нам дуже цікаві ваші думки і ваші почуття від перегляду вистави. Дякуємо вам!

 

Багато з нас, живучі щоденною буденною круговертю, дуже часто вважають своїми орієнтирами хибні цілі, мріють про непотрібне, бажають не того, що врай важливе! І, дай Боже, відбуваються події, які, наче чарівна кнопка, перемикають тебе на те, що дійсно цінне в житті, заставляє переоцінити орієнтири і розумти - у чому ж він - сенс життя! Такі враження я спостерігала сьогодні у наших учнів (8 Б, 9 А, 11 класів ) і в колег після перегляду вистави "Загадкове нічне вбивство собаки" у Запорізькому театрі молоді. Ця п'єса не розважає, але не залишає байдужим! Щиро дякую акторам, режисеру і всій команді театру за такі емоції, за те, що ви нагадали всім нам, що для щастя потрібно просто любити: власних дітей, батьків, бути уважними один до одного, нам всім потрібно простягати один одному руки, відкривати долоні, допомагати - бути щасливими!??????

Світлана (вчитель) "Очень понравилось представление "Загадочное ночное убийство собаки". Отлично играли актёры, замечательная современная постановка, актуальная тема. Два с половиной часа пролетели неощутимо. Спасибо огромное за это спонтанное удовольствие))"

Костя (учень 9 класу) "Это лучшее представление, которое я видел."

Вікторія (учениця 8 класу) "Очень было классно!

Эмоции зашкаливают! Я б еще раз пересмотрела"

Олексій (учень 8 класу) "Крутая крутатень, Ержанчик рулит!"

Єва (учениця 9 класу )"спектакль оказался очень трогательным и достаточно тыжелым для восприятия, было много неожиданных моментов и в принципе описывались сложные ситуации. но мне лично очень понравилось, и хотелось бы еще раз сказать спасибо всем актерам за это выступление."

Софійка (учениця 9 класу) "Мне очень понравился спектакль , а именно его глубокой мыслью и тяжелым для восприятия сюжетом . Не все могут понять смысл этого спектакля , но я поняла и именно потому он мне понравился"

Поліна (9 клас) "спасибо большое, что свозили нас на этот спектакль. Мне безумно понравилось. Давно я не плакала от таких историй. После просмотра, я сделала кое-какие выводы для себя. Так что сьездили, точно не зря. 

Новини

Підпишись на розсилку

Поділитися в соц.мережах: